| Genel Araştırma Projeleri (44001) |
| No | Yürütücü | Proje Başlığı |
| 1 | Dr. Öğr. Üyesi Ceren Beyza İNCE KARDEŞ | Kestane Kabuğu Katkısının Sıcak Karışım Asfaltların Reolojik, Mekanik ve Kimyasal Özellikleri Üzerindeki Etkisi |
| 2 | Doç.Dr. Mitat AKKOÇ | Yeni Benzimidazolyum Temelli N-Heterosiklik Karben Ligandlarının Geliştirilmesi Ve C-C Bağ Oluşumu İçin Paladyum-Peppsi Katalizinde Uygulamaları |
| 3 | Dr. Öğr. Üyesi Muhammed ŞENER | Kalsine Demir Üretiminin Yaşam Döngü Analizinin Değerlendirilmesi |
| 4 | Dr. Öğr. Üyesi Gülseren IRMAK | Biyomedikal Uygulamalar İçin Mikrodalga Enerjisi Destekli Vanilin/Polifenol/Jelatin/Hyaluronik Asit Hidrojel Sistemlerin Üretilmesi Ve Karakterizasyonu |
| 5 | Dr. Öğr. Üyesi Hatice ÇAĞLAR YILMAZ | Tabakalı Çift Hidroksitlerin Atık Sularda Lityum Adsorpsiyonu Amacıyla Kullanılabilirliğinin Araştırılması |
| 6 | Dr. Öğr. Üyesi Ömer DEMİRBİLEK | Temel Yaşam Desteği Eğitiminde Farklı Öğretim Yöntemlerinin Etkililiği ve Kalıcılığı: Teorik, Standart ve Geri Bildirimli Maket Temelli Bir Deneysel Araştırma |
| 7 | Doç. Dr. Ahmet AYDIN | Genel Anestezi Alan Hastalarda Preoperatif ve Postoperatif Serum BDNF, IL-1β, ve HMGB1 Düzeylerinin ve Kognitif Değişiminin Değerlendirilmesi: Daha Önce Genel Anestezi Almayan ve Birden Fazla Anestezi Alan Hastalar Arasındaki Farklılıklar |
| 8 | Dr. Öğr. Üyesi Sevinç TAY | Aronia ile Zenginleştirilmiş Karabuğday Sütü: Glutensiz Fonksiyonel Bitki Bazlı Alternatif |
| 9 | Doç. Dr. Mehmet KEÇECİ | Avcı Böcek, Orius laevigatus’a Flupyradifurone Etken Maddeli İnsektisitin Subletal Etkilerinin Araştırılması |
| 10 | Doç. Dr. Osman UYSAL | Uluslararası Üniversite Sıralamalarında Araştırma Performansının Değerlendirilmesine Yönelik Veri Tabanı Oluşturma ve Analizi |
| 11 | Doç. Dr. Abdurrahman KÖSEMAN | Damızlık Broiler Yumurtalarını Uzun Süre Depolama Sürecinde Mineral Yağ ve Aljinat ile Kaplamanın Kuluçka ve Civciv Performansları Üzerine Etkilerinin Araştırılması |
| 12 | Dr. Öğr. Üyesi Gülşah YIL | Farklı Botanik ve Coğrafik Orijinli Propolis Örneklerinin Farklı Kimyasal Yapıda Diş Dolgu Malzemelerindeki Antimikrobiyal Özelliklerinin İn Vitro Koşullarda Belirlenmesi |
| 13 | Dr. Öğr. Üyesi Aysel ARSLAN | Fonksiyonel Gıdaların Kalite Korunumunda Sıcak Hava ve Mikrodalga Kurutma Yöntemlerinin Karşılaştırılması ve Renk Parametreleri Üzerinden Besin Öğelerinin Modellenmesi: Ananas, Kereviz Kökü ve Avokado Örneği |
| 14 | Dr. Öğr. Üyesi Hasan BATAR | Dijital Dayanışma Köprüleri: Deprem Sonrası Malatya’da Gençler Arası Kültürel Uyumun Sosyal Medya Tabanlı Güçlendirilmesi |
| 15 | Dr. Öğr. Üyesi Abuzer YEŞİL | Deprem Sonrası Yeni Yaşam Alanlarında Kültürel Etkileşimin Yeniden Şekillenmesi: Malatya Örneği |